11 Ekim 2012 Perşembe

ANTİFRİZ HK. ÖNEMLİ

Arkadaşlar Kış geliyor. Gözümüz gibi baktığımız BMW lere Antifriz zamanı geldi. E36 320 Olan arkadaşlar bilmelidir ki Manuel vites kullanıcısı iseniz 7 Litre Otomatik Kullanıcısı iseniz 7,5 Litre su kapasitelidir. Antifriz Oranı ise %40 ile %60 olmalı diye düşünüyoruz. %60 Antifriz %40 Oranında Su koymak iyi olacaktır. Tamamı Antifriz olmaz mı diyen arkadaşlar olacaktır. tabiki olur ama içindeki kimyasal hortumlara zarar vermektedir. Yukarıdaki oranlar benim ve arkadaşların karar kıldığı oranlardır %70 e %30 da olabilir %50 ye %50 de olabilir. Antifrizden sonra ölçtürmek daha doğru sonucu verecektir. Bu konunun asıl amacı radyatörün kaç litre kapasiteli olduğudur. 7-7,5 LİTRE saygılar. Enver.

8 yorum:

  1. kırmızı mavi yeşil sizce hangi renk antifiriz kullanılmalıdır ve markası ne olmalıdır?

    YanıtlaSil
  2. bana sorarsanız kırmızı castrol
    saygılarımla..

    YanıtlaSil
  3. Alumınyum motorlarda silikat içerikli inorganik antifiriz kullanımını tavsiye ediyorum. Organik antifirizin korozyon engelleyici özelliği azdır.

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar aracim 2004 model e46 kac litre dir su hacmi Petrol ofisi marka super antifiriz adinda antifiriz aldim rengi yesil arkasinda sogutma sistemindeki metaller ve plastikler uzerinde hic bir zararli etkisi yoktur yaziyor. Korkum aracta hic antifiriz yok suan yarim lt. Sini doktum icine geri kalan yarim litresinide dokyimmi yer manisa maksimum sogukluk burlarda -5 -10 gecemez

    YanıtlaSil
  5. E46 3.20dizel antifiriz renk ne olmalı

    YanıtlaSil
  6. M50 B20 hangi antfriz önerirsiniz?

    YanıtlaSil

DİJİTAL KLİMANIN GİZLİ KODLARI

Sanırım Bu bilgi 18 tuş Bilgisayarı Olmayanlar için biraz ilaç gibi gelecek KLİMANIZ AŞAĞIDAKİ GİBİYSE