11 Ocak 2018 Perşembe

BMW EFSANE DİREKSİYON ÇEŞİTLERİ

BMW Direksiyon Çeşitleri BMW Direksiyon çeşitleri konusunda oldukça zengin bir içeriğe sahiptir. Zamanın behrinde E30, E34, E36, E39, E46 efsane kasalar için kullanılmış olan, efsane BMW direksiyon çeşitleri

Stock BMW E36 Direksiyonu



BMW'nin E36 kasa için üretmiş olduğu stock direksiyonudur. 1994 model yılına dek kullanılan bu direksiyon simitleri stok E36 kasalar için orijinal ünvanına sahiptir.



BMW M1 Direksiyon



BMW M1 direksiyon genel anlamda E30 kasalar ile özdeşleştirilmiş olsa da, drift severler için hala tedavülde ve canlılığını yitirmemiş direksiyon simididir.


BMW M2 Direksiyon

BMW M2 direksiyon drift severlerin en kullanışlı ve rahat olarak nitelendirdiği direksiyondur. E30 kasaların son zamanına tekabül eden M2 direksiyon E36 kasaların üzerinde sıkça rastlayabileceğimiz bir direksiyon simididir.


BMW 3 Kol Direksiyon

Efsanelerin efsanesidir. BMW yıllarca E36 ve E46 kasa için bu direksiyonu kullanmıştır. Bir çok BMW direksiyonuna alternatif olarak kullanılan ve en çok rastlanan direksiyon türüdür. Normal sürüşler için ideal bir E36 direksiyonu olarak nitelendirebiliriz.



BMW 4 Kol Direksiyon

BMW 4 kol direksiyon 5 serisi araçlar için üretilmiş olsa da ilerleyen zamanlarda E36 ve hatta E46 kasaların üzerine de takıldı. Modifiye severlerin çok da sevmediği bir direksiyon olsa da, BMW'nin ürettiği direksiyon simitleri arasında en oturaklı ve ağır başlı olanı denilebilir.



BMW Davul Direksiyon


Belki de E36 kasalar için en yakışıklı direksiyon denilebilir. Türkiye piyasasında en çok beğenilen, 3 serisi, 5 serisi ve hatta 7 serisi araçlara bile modifiye severler tarafından monte edilmiş bir direksiyondur. E36 kasa için iyi bir üne sahiptir.


BMW Çatal Direksiyon

E46 ve E39 Kasa için harika bir seçim! E36 kasa araçlara da monte edildiği görülüyor olsa da E39 ve E46 kasalar için üretilmiş ve idealdir. Zamanın behrinde çok modern ve kullanışlı bir direksiyondur. Kısacası, efsane.




Alıntıdır,
Kaynak:www.parcacix.com

ENVER BİLİR


4 yorum:

DİJİTAL KLİMANIN GİZLİ KODLARI

Sanırım Bu bilgi 18 tuş Bilgisayarı Olmayanlar için biraz ilaç gibi gelecek KLİMANIZ AŞAĞIDAKİ GİBİYSE